Посегнаха  на декоративен параклис, поставен в гора в Сливенско. Той

...
Посегнаха  на декоративен параклис, поставен в гора в Сливенско. Той
Коментари Харесай

Параклис попречи в гората, посегнаха му СНИМКИ

Посегнаха  на украсителен параклис, подложен в гора в Сливенско. Той бил потрошен от незнайни лица. За случая сигнализира жител, който попаднал на гледката.
" Как може да сте толкоз неприятни - да събаряте светилище, отвращавам се! Срамота! ", написа Казим А. Той споделя и фотоси, показващи положението му. По макета на храма се виждат обилни счупвания. Мъжът не разкрива точното местоположение на дребния параклис, подложен от локални поданици. Случаят е споделен в групи на Сливен във Фейсбук, където жители недоумяват за аргументите за похищението.  " Защо ли не се удивлявам? Да създадем по този начин, че това да не се случва! ", приканва Светлана Д.  " Народ без капка просвета ", установи Деян Д.  " Питам се какъв брой завист би трябвало да имаш, с цел да направиш всичко това? ", недоумява Боянка Ч.
  " Дори и да си безбожник е възмутително. Нека се почитаме взаимно! Но къде ти. Отминаха тези времена. Сега е цялостна деградация и съсипия ", означи Мария П.  " Защо, когато имате непотребна сила я употребявате да рушите, а не нещо потребно да сътворите? ", прибавя друга гражданка.
  " Ако ги накараш да платят, няма да имат пари, само че да разрушават, могат! ", отбелязва Антоанета П.
  " После ревем,че нищо не се прави!И да се прави,не се пази,не се цени труда на хората които са положили труд! ",добавя Диана Ш.
 Стореното от незнайните добива публичност точно на 18 август, в който православната черква отбелязва един от 12-те най-големи християнски празници - Успение на Пресвета Богородица или Голяма Богородица.         
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР